miercuri, 14 septembrie 2011

RECLAMA BIZ BIZ

Reclama la Biz in 2 ACTE:

PRIMA SCENA
In plina criza intr-o pensiune turistica patronul face sedinta cu angajatii pentru a iesi din situatia critica lipsa clientelei. Participa de la vladica pana la opinca toti angajatii pensiunii. Adica Secretara ( o blonda fitoasa in fusta mini care mesteca guma continuu) Contabilul ( un tip grasan cu ochelari mici pe varful nasului si cu o tigara tinuta caraghios dupa ureche), Bucatareasa (o femeie plinuta cu priviri de uliu) Receptionera ( o fata slaba si cu privirile mereu absente) si Baiatul bun la toate (paznic si caraus de bagaje deopotriva, mic cu parul zburlit si privire distrata). Patronul la costum si cravata le arata niste indicatori folosind retropriectorul si graficul cu veniturile in scadere si cu numarul de turisti la fel o curba cu traiectoria in jos.
"- Ce inseamna asta? Nu mai avem incasari, nu mai avem turisti, nu mai sunt bani...Solutii, asta astept de la voi, o idee ceva...Fiti sclipitori !!! Hai Fanele (catre contabil) sau tu Ninuta (catre secretara) vreau o parere"
Cerinta bossului e urmata de o perioada de liniste apoi brusc de galagie harmalaie, se aud vorbind toti dar mai cu seama o voce pitigaiata a lui Costel baiatul bun la toate - Sefuu, hai sa marim dormitoareleee..." Dar vocea lui este repede intrerupta de cea a contabilului : Taci ba birlicule ! (il loveste peste cap si Costel cade sub masa) si de rasul strident al secretarei... Patronul nervos le face cu mana sa taca toti - Linisteeee nebunilor sa se auda muscaaaa !!! La care apare capul lui Costel de sub masa tinand o revista in mana si imitand sunetul facut de musca (spune numele revistei ducand pe la nasul celorlator angajati si mai cu seama a contabilului spune ideea slavatoare) : Bizzzzzzzzzzz !!!!  Patronul ia revista satisfacut si iese cu pieptul inainte din sedinta!!!
A DOUA SCENA (dupa cateva saptamani)

La receptie Mimi recpetionera e nevoita sa refuze politicos un cuplu de indragostiti spunand ca toate camere sunt date. In spatele ei in birou contabilul e ingropat in chitante. In vreme ce din biroul sefului iese bosul tinandu-l pe dupa gat pe Costel: - D-apoi Costelui baiatule de oamenii de astia avem nevoie pe care sa ne putem (si spune pe litere aratandu-i sugubat revista) Bizzzz - u - ii ! Apropo sa te treci pe la caserie, tocmai ti-am marit salariul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu